Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carburantii Petrom s-au scumpit

Conducerea "Petrom" a anuntat noi preturi pentru produsele petroliere comercializate in reteaua sa de distributie. Astfel, de joi dimineata, preturile atit la benzine, cit si la motorine se vor scumpi in bloc cu 0,09 lei/litru respectiv 0,03 lei/litru. Masura de modificare a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a cresterii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania. De mentionat este ca aceasta este a doua scumpire anuntata de companie in cursul acestei luni, cea mai recenta ajustare fiind aplicata incepind cu 8 martie, cind benzinele s-au scumpit cu 6 bani/litru, iar motorinele cu 4 bani/litru.
In comunicatul de presa al companiei se arata ca masura modificarii preturilor este ulterioara reactiilor similare din piata si ca noile preturi urmaresc fluctuatia cotatiilor internationale ale carburantilor.
Compania detine in Romania circa 510 statii, dintre care 45 functioneaza conform unui concept modern, care introduce standarde de calitate internationala, PetromV.
Categorie articol: 

Comentarii