Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Captură „grea” pentru criminaliştii brăileni!

• un bărbat urmărit la nivel naţional şi internaţional pentru furt calificat, a fost prins, recent, de oamenii legii pe raza municipiului Brăila, în plină zi

 

Misiune îndeplinită pentru poliţiştii brăileni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, după ce au reuşit prinderea unui infractor de „talie grea”. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani din Brăila, urmărit la nivel naţional şi internaţional pentru furt calificat în formă continuată, depistat pe raza municipiului, în cursul zilei de joi, 18 iulie, de oamenii legii. “Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la data de 24.04.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, 9 luni şi 10 zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată”, după cum informează IPJ Brăila. După ce a fost prins, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

De asemenea, în aceeaşi zi, oamenii legii au mai depistat încă doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, ambii din Brăila, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Potrivit IPJ Brăila, cei doi cei doi ar fi pătruns, în noaptea de 26 spre 27 iunie a.c., prin escaladarea gardului şi prin forţarea unei ferestre, în incinta unui imobil nelocuit de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 2.500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Categorie articol: 

Comentarii