Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionatul Naţional de Autoslalom, amânat

• ediţia 2020 a acestei competiţii organizate de “Hobby Auto Sport” Brăila urma să înceapă pe 16 mai • startul s-a amânat, însă, pentru luna iunie

 

Pentru că în sezonul competiţional 2019 s-a achitat cu brio de organizarea Campionatului Naţional de Autoslalom, clubul brăilean “Hobby Auto Sport”, a fost desemnat să se preocupe de crearea tuturor condiţiilor pentru buna desfăşurare a acestei competiţii şi în 2020. Iar organizatorul, Valentin Nemţanu, preşedintele clubului brăilean, a pregătit şi o serie de surprize pentru iubitorii automobilismului sportiv. Una dintre surprizele oferite brăilenilor fiind programată în etapa a doua, pe 17 mai.

“Ca o noutate pentru acest sezon, organizatorul va aduce traseul etapei a doua, cea din 17 mai, chiar în  centrul oraşului Brăila, Piaţa Traian, Piaţa Poligon, având colaborarea şi acceptul administraţiei locale. Scopul nostru este acela de a aduce specatacolul automobilistic sportiv mai aproape de pasionaţii sportului cu motor. Menţionăm că pe acest traseu nu s-a mai desfăşurat un concurs automobilistic din anul 1981. Pentru participanţii la cele două etape de la Brăila, se va decerna Trofeul  Memorial “George Burianu”. Pentru acest premiu, avem susţinerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură”, ne declara la mijlocul lunii februarie, 2020, Valentin Nemţanu, preşedintele clubului “Hobby Auto Sport” Brăila.

Pandemia de coronavirus care a dus la instaurarea stării de urgenţă în România afectează însă şi calendarul acstei competiţii.

“Primele două etape ale Campionatului Naţional de Autoslalom urmau să se defăşoare pe 16 şi 17 mai la Brăila. Dar este puţin probabil ca acest calendar să se respecte, dacă ţinem cont de situaţia actuală din

ţara noastră. Iniţial mă gândeam că startul competiţiei se va da o săptămână mai târziu dar probabil, cel mai sigur este să spunem luna iunie. În martie, eu trebuia să particip în Campionatul Naţional de viteză în coastă pe traseu montan la secţiunea Dacia revival, bineânţeles că şi această competiţie s-a anulat pentru moment, urmând a fi reprogramată tot pe la începutul lunii iunie. Pentru moment nu avem altceva de făcut decât să preparăm maşinile şi să aşteptăm să se încheie această pandemie”, ne-a declarat Valentin Nemţanu.
Categorie articol: 

Comentarii