Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campion la furturi, arestat pentru 30 de zile

• la o singură societate comercială brăileană, Săndel-Gabriel Asavei a provocat, în luna octombrie, pagube de 450.000 lei, după ce a sustras cablurile electrice şi ţevile din cupru ale instalaţiei de refrigerare-congelare

 

La propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, zilele acestea, a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, inculpatul Săndel-Gabriel Asavei, individ anchetat în prezent pentru mai multe furturi, paguba totală fiind de sute de mii de lei.

Primul furt pus pe seama lui Săndel-Gabriel Asavei a fost comis în noaptea de 4/5 iunie 2017, când a sustras un subansamblu radiator şi baterii auto din incinta unei firme brăilene. Pe 4 iulie, împreună cu un alt răufăcător, Asavei a sustras un container de 1.100 de litri din incinta unei foste autobaze, fiind depistat în flagrant delict.

În noaptea de 19/20 august 2017, precizează procurorii PJ Brăila, Săndel - Gabriel Asavei a forţat gratia şi uşa de acces, pătrunzând în biroul unei asociaţii de proprietari, de unde a sustras un laptop Gateway în valoare de 1.500 lei. 

Nu în ultimul rând, în noaptea de 2/3 octombrie 2017, inculpatul Săndel-Gabriel Asavei a pătruns prin efracţie în depozitele frigorifice ale unei societăţi comerciale brăilene, de unde a sustras cablurile electrice şi conductele din cupru ale instalaţiei de refrigerare-congelare, distrugând în totalitate sistemele de alimentare cu energie electrică şi de refrigerare. Numai în ultimul caz, paguba pricinuită a fost de 450.000 lei, precizează anchetatorii. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii