Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campanie “Un înger de Crăciun”: Donaţii şi cadouri la redacţie

• zilele acestea, brăilenii care şi-au dorit să fie “îngeri” pentru copiii mai puţin norocoşi au făcut donaţii în valoare de 3.200 lei • în paralel sosesc tot mai multe cadouri la redacţie • nu uitaţi, mai aveţi două zile în care puteţi aduce cadourile la sediul “Obiectiv”

 

Săptămâna aceasta, fiecare zi a fost magică în redacţia “Obiectiv”! Donaţiile şi cadourile pentru care Asociaţia “Pentru Adevăr” şi cotidianul nostru organizează a doua ediţie a campaniei  “Un înger de Crăciun” se înmulţesc, iar copiii ard de nerăbdare să se întâlnească cu cel mai simpatic bătrânel.

Trei donaţii au fost făcute recent. Prima a fost în valoare de 200 lei, oferită de Silviu, un tânăr care şi-a dorit să aducă o mică bucurie de sărbători unui copil mai puţin norocos. A doua donaţie, de 2.000 lei, a venit din partea membrilor Partidului Naţional Liberal, filiala Brăila. A treia donaţie a fost în valoare de 1.000 lei, fiind oferită de consilierul local municipal ALDE Daniela Rădulescu.

În paralel, cadourile celor care s-au oferit să fie “îngeri” de Crăciun în campania noastră sosesc la redacţie, iar “spiriduşii” le împachetează de zor. Totul trebuie să fie gata pentru ziua de 19 decembrie, atunci când, la Palatul Lyra, la ora 14.00, copiii vor primi darurile direct de la Moş Crăciun.

Iar pentru ca totul să fie perfect, vă reamintim că mai sunt două zile în care aşteptăm cadourile voastre la sediul “Obiectiv” din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2: vineri, între orele 10.00-17.00, iar sâmbătă în intervalul orar 14.00-18.00. Facem din nou precizarea că darurile trebuie neapărat să fie NOI!

De asemenea, încă se primesc donaţii la redacţie şi în contul RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

Împreună ne dorim să-l aducem pe Moş Crăciun în casele şi sufletele copiilor mai puţin norocoşi! Fiţi “îngeri” de Crăciun!

 
Categorie articol: 

Comentarii