Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cătălin Stancu, în Biroul Naţional al USR

• preşedintele USR Brăila, Cătălin Stancu, a fost ales membru în cadrul Biroului Naţional al Uniunii Salvaţi România, duminică, în cadrul Congresului partidului de la Timişoara • acesta ocupă locul 16 din totalul de 25

 

Liderul organizaţiei judeţene a Uniunii Salvaţi România (USR), Cătălin Stancu, ocupă, începând din acest weekend, un loc în Biroul Naţional al partidului. Anunţul a fost făcut chiar pe site-ul USR, după Congresul ce a avut loc, duminică, la Timişoara. Tot cu această ocazie, USR-işti şi-au ales şi componenţa Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori. Aceştia au mai stabilit ca numărul membrilor Biroului Naţional să crească de la 21 la 25, iar numărul femeilor alese în forul de conducere al partidului s-a dublat.

Potrivit comunicatului USR, din Biroul Naţional face parte şi preşedintele filialei brăilene, Cătălin Stancu, care ocupă poziţia 16. Pe primele poziţii din Birou se află parlamentarii şi consilierii partidului. De asemenea, pe ultimul loc al listei se află liderul USR, Dan Barna.

“Este o echipă în care am mare încredere. Împreună vom câştiga alegerile prezidenţiale, locale, şi vom duce USR la guvernare. Este echipa care va aduce însănătoşirea României şi transformarea într-o ţară din care tinerii să nu mai plece, în care antreprenorii sunt sprijiniţi, în care legea este lege, iar resursele sunt folosite pentru cei care au nevoie. Acea Românie pe care ne-o dorim toţi şi în care putem trăi fericiţi aici, acasă”, a declarat Barna, după cum se arată în comunicatul USR.

Aceeaşi sursă precizează că noile echipe pentru Biroul Naţional, Comisia Naţională de Arbitraj şi Comisia Naţională de Cenzori au fost alese pentru un mandat de 2 ani.
Categorie articol: 

Comentarii