Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bucurestenii au predat o lectie de fotbal

Formatia din Insuratei a avut nesansa ca Rocarul sa renunte la serviciile lui Sumudica si sa-l instaleze antrenor principal pe fostul rapidist Matei, astfel ca altfel pregatiti, bucurestenii le-au dat o lectie de fotbal elevilor lui Iuga.
In secunda a 30-a, Rocar a deschis scorul dupa ce Stancioiu a profitat de o gafa de proportii a lui Paduraru.
Putea fi insa 1-1, dupa doar trei minute, numai ca, Stanel Ion nu a gasit spatiul cu toate ca s-a aflat intr-o pozitie foarte buna la 4 m de tinta.
Cam un sfert de ora s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, iar dupa o alta gafa de proportii a aparatorilor centrali ai gazdelor, Badea a ratat de la 14 m. Acelasi jucator a repetat isprava in minutul 25, dupa care a venit cea de-a doua ocazie a gazdelor, care practic, daca ar fi marcat, ar fi relansat partida. Bandarica l-a angajat in adincime pe Paraschiv, insa acesta a incercat o executie tehnica mult prea pretentioasa pentru posibilitatile lui tehnice si tabela nu s-a modificat.
Si cum ocaziile se razbuna, a venit si golul al doilea al bucurestenilor, Antal i-a pasat lui Dociu, acesta s-a descotorosit usor de Paduraru si de la 16 m, ca la fotbalul in sala, a sutat cu spitul exact la coltul lung al portii aparate de "spectatorul" Tudor, min. 34: 0-2.
Gazdele au mai irosit o sansa de a reveni in joc, in minutul 43, cind Bandarica a sutat spre poarta adversa, insa a intervenit salvator Ion Alexandru, care a scos mingea de pe linia portii.
In ultimul minut de joc al primei reprize Badea si-a incercat norocul, insa de data aceasta Tudor a fost la post.

Viitorul a avut o singura ocazie in repriza a doua

Viitorul Insuratei a punctat la capitolul spectacol la inceputul partii secunde, cind Stoian a centrat in fata portii si Bandarica a reusit o foarfeca de exceptie, dar fara efect pe tabela de marcaj, dupa care initiativa a trecut de partea bucurestenilor, astfel ca in minutul 57 tabela arata, 0-3, dupa ce Stancioiu a lipit mingea de bara portii lui Tudor, in urma unei faze in care apararea gazdelor a fost practic inexistenta.
In minutul 61 Antal a profitat din nou de bulevardul creat de Paduraru si a sutat puternic, dar mingea a lovit transversala si apoi a fost retinuta de Tudor. Paduraru si-a mai spalat cit de cit din pacate dupa ce a inscris golul de onoare in minutul 68, dupa o lovitura libera executata de Stoian, insa el a fost practic inexistent pe teren in acest joc.
Din minutul 70 Viitorul a jucat in inferioritate numerica, deoarece Bogdan a primit cel de-al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu, astfel ca superioritatea elevilor lui Matei a devenit si mai evidenta.
Benga a finalizat o actiune a oaspetilor, dar Tudor a fost atent, iar la singura actiune periculoasa a gazdelor din aceasta repriza, Balta ar fi putut reduce din nou din diferenta, insa mingea a trecut peste transversala.
In ultimul minut de joc bucurestenii au mai inscris o data prin Turcu si astfel Rocar a reusit sa le dea o lectie de fotbal jucatorilor de la Viitorul Insuratei, iar scorul din teren reflecta intocmai diferenta valorica dintre cele doua formatii.

Viitorul: Tudor - Alexandru, Musat - Paduraru, Bogdan - Paraschiv, Vioreanu (min. 59: Gagu), Coman (min. 35: Balta), Bandarica - Stoian (min. 70: Lupascu), S. Ion.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii