Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Britanicul sechestrat in Bulgaria a fost abuzat sexual de rapitori

Cetateanul britanic rapit in Bulgaria si eliberat, marti noaptea, in cursul unei operatiuni a politiei, a fost abuzat sexual in perioada captivitatii, a anuntat un responsabil din cadrul Ministerului bulgar de Interne, relateaza site-ul Novinite.com.
Christow Fanos a fost sechestrat de trei persoane, in apropiere de Sofia, si a fost salvat marti noaptea, in cursul unei operatiuni speciale oganizate de politie, a declarat Iliya Iliev, secretar de stat in cadrul Ministerului bulgar de Interne.
Rapitorii cerusera o rascumparare de 44.000 de lire sterline (64.240 euro) pentru eliberarea occidentalului.
Fanos a fost rapit de Harry Milkovski, un barbat in virsta de 30 de ani, care a fost ucis in cursul operatiunii politiei, si de alti doi criminali - bulgarul Atanas Galsev si iranianul Ali Deni. Toti erau criminali cu cazier, printre ilegalitatile comise numarindu-se si rapirea.
Ministerul de Interne primise primele informatii privind rapirea la 18 decembrie, iar dupa citeva zile a aflat unde era sechestrat britanicul si cine sunt rapitorii barbatului, care ar fi fost abuzat sexual.
Politia bulgara a localizat, marti dupa-amiaza, cladirea unde se afla Fanos si a inconjurat-o. Un grup a supravegheat casa aproximativ zece ore si, imediat ce au aparut temeri in legatura cu viata ostaticului, au intervenit.
In timpul raidului politiei, Harry Milkovski a deschis focul asupra ofiterilor de politie, care, la rindul lor, l-au impuscat mortal. Ceilalti doi rapitori au fost arestati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii