Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BRD accepta un grad de indatorare maxim de 70%

BRD a primit aprobarea Bancii Centrale in privinta noilor sale norme de creditare si va trece la aplicarea acestora incepind cu 1 iunie. Noile norme prevad aplicarea unui nivel maxim al gradului de indatorare acceptat de 70% pentru toate tipurile de credite.
Creditele vor putea fi contractate si fara avans, insa in conditii mai restrictive de acoperire a riscului.
BRD este a doua banca din sistemul bancar romanesc careia i s-au aprobat noile norme de creditare, Alpha Bank fiind prima avizata de BNR sa acorde credite in conditii "relaxate".

Incepe distribuirea dividendelor

In alta ordine de idei, BRD incepe, de luni, 8 iunie, distribuirea dividendelor aferente anului 2006. Plata se va face doar catre actionarii inregistrati la data de 4 mai 2007. Actionarii posesori de carduri emise de BRD sau titulari de conturi curente deschise la BRD vor primi in mod automat dividendele pe cardul sau in contul curent respectiv.
Cei care au solicitat plata intr-un cont deschis la alta banca comerciala vor incasa dividendele in contul indicat, conform optiunii acestora. Actionarii care nu au indicat un cont sint asteptati, incepind cu data de 8 iunie, la orice unitate BRD pentru a solicita plata dividendelor fie prin virament, fie in numerar.
BRD a transmis fiecarui actionar o scrisoare de informare cu privire la cuantumul dividendelor care i se cuvin si modalitatea de plata a acestora. Adunarea Generala a Actionarilor BRD a stabilit un dividend brut de 36,72 bani pe actiune.
Categorie articol: 

Comentarii