Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila a ajuns la un total de 2.406 persoane infectate cu coronavirus

luni, alte 11 persoane au fost confirmate cu virusul SARS COV 2, însă au fost zero persoane decedate

 

Noi cazuri Covid-19 la Brăila. Luni au fost încă 11 cazuri nou confirmate şi zero persoane decedate. S-a ajuns la un total de 2.406 persoane confirmate de la începutul pandemiei, fiind înregistrate 103 persoane decedate de la începutul pandemiei. La început de săptămână, erau 381 persoane în carantină la domiciliu, 43 persoane izolate la domiciliu şi 165 persoane internate în spitale.

Din totalul de 2.406 persoane confirmate 94 sunt din alte judeţe.

În perioada 25 - 27 septembrie, poliţiştii, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare, pe raza judeţului Brăila, în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar şi în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaţilor la locul de muncă, pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Totodată, au fost verificate şi societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe şi târguri.

Astfel, în acest weekend a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 1.716 de persoane şi a 60 de societăţi comerciale. Cu această ocazie au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, dintre care: 52 pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; 23 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice; 1 sancţiune de natură economică, aplicată în contextul COVID-19.

Totodată, poliţiştii brăileni au desfăşurat şi 17 de acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 515 persoane şi oprite în trafic şi verificate 312 vehicule, fiind aplicate 169 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 91.000 lei.
Categorie articol: 

Comentarii