Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boboc, deranjat că Varga a făcut declaraţii în numele său

• fostul senator Cătălin Boboc nu a dorit să specifice dacă are de gând să candideze pentru şefia PNL Brăila sau dacă îl va susţine pe Alexandru Dănăilă, aşa cum s-a vehiculat • chiar şi aşa, acesta a făcut un comentariu uşor ironic la adresa preşedintelui interimar al PNL Brăila, Vasile Varga • Boboc nu a primit prea bine declaraţia deputatului în privinţa planurilor sale de viitor

 

Ex-senatorul PNL Brăila Cătălin Boboc nu s-a arătat prea încântat de faptul că preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Vasile Varga, a afirmat, recent, în numele său, că va candida pe o poziţie la nivel naţional. Mai exact, întrebat dacă are de gând să candideze la şefia PNL Brăila, pentru care deja s-a înscris în luptă fostul viceprimar Alexandru Dănăilă, Boboc a evitat să dea un răspuns clar, însă a ţinut să îi ureze succes colegului său. Chiar şi aşa, liberalul nu a ratat ocazia să facă o uşoară ironie la adresa comentariului lui Varga pe această temă.

“Eu respect disciplina şi ierarhia din partid, aşa am făcut dintotdeauna, aşa că nu ar fi prima oară. Am văzut că preşedintele nostru interimar s-a exprimat deja public şi a spus cine unde candidează, în ce mod, ce are voie, ce nu are voie... Am înţeles ce am de făcut. Am citit şi eu ce sarcină mi-a trasat domnul preşedinte. Pot eu să comentez deciziile partidului?!Aşadar, pentru a nu intra în conflict cu conducerea organizaţiei şi cu colegii mei, permiteţi-mi să nu fac declaraţii publice în sensul acesta. Dar mă bucur pentru Alex că şi-a anunţat candidatura. Şi cred că este un candidat cu experienţă, cu suficientă motivaţie pentru asta şi e în regulă. Eu aşa am declarat întotdeauna: că pot şi vreau să fac echipă cu colegii mei din PNL, deci cu atât mai mult aş putea să fac echipă cu Alex, cu care, vorba aia, am făcut politică atâţia ani. Pentru mine, în momentul ăsta, la câte am văzut şi câte am trăit nu mai contează oamenii, contează nişte principii. Dar să nu vă supăraţi pe mine dacă nu le enunţ deocamdată pentru că vreau să le păstrez pentru o viitoare întâlnire cu colegii mei”, a declarat Boboc.

Întrebat dacă s-a supărat pe Varga după declaraţiile la adresa sa, Boboc a precizat totuşi că “acum nu e momentul să ne supărăm, ci să construim”. Chiar şi aşa, fostul senator a ţinut să puncteze că nu este obişnuit ca altcineva să facă afirmaţii în numele său: “Recunosc, sunt un pic... cum să spun... e mult spus iritat. Dar nu îmi place. Sunt obişnuit să îmi comunic singur punctele de vedere şi opţiunile politice. Aşa am fost dintotdeauna. Am spus singur ce gândesc şi ce cred”.

 

Ce declara Varga după anunţul candidaturii lui Dănăilă

Reamintim că, preşedintele PNL Brăila, Vasile Varga, nu s-a arătat surprins după ce fostul viceprimar Alexandru Dănăilă şi-a anunţat candidatura pentru conducerea organizaţiei, în cadrul unui Birou Politic.

Anunţarea candidaturii lui Dănăilă e un lucru pe care îl anticipam. A fost preşedinte la tineret, a fost preşedinte la municipiu, viceprimar, era normal să se prefigureze ca una dintre candidaturi să fie a lui. Din ceea ce a anunţat şi din discuţiile pe care le-a avut cu Cătălin Boboc, acesta din urmă aşa a anunţat că îi sprijină candidatura. Cu siguranţă Cătălin Boboc se va angaja într-o funcţie ierarhică la nivelul PNL, pentru că nu întâmplător a fost nominalizat preşedinte al Comisiei de redactare a Statutului. Este firesc şi normal să vină şi alte propuneri. Cine vrea să se angreneze la asta este liber să o facă. Este un concurs”, a punctat Varga, la vremea respectivă.
Categorie articol: 

Comentarii