Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blonda lui Bote(a)

Deşi nu îl întrebase nimeni de ce plouă de sus în jos, Botea s-a apucat să declare că ar fi ideal dacă în ecuaţia unificării dreptei ar fi prins şi Partidul Mişcarea Populară (PMP). Ca şi cum PMP ar avea undeva la 18-20% şi aportul său la câştigarea alegerilor de o viitoare alianţă a forţelor de dreapta ar fi esenţială.
Discuţii referitoare la cooptarea PMP într-o coaliţie de dreapta s-au tot făcut la Bucureşti. Pe mine mă amuză însă faptul că Viorel Botea de la Brăila se ia în serios pe această temă şi organizează conferinţe de presă în care „face apel la coagularea dreptei", vorba clişeului folosit de toţi „analiştii politici" de pe la noi. Vă daţi seama că dacă nu ar fi ieşit Bote... pardon, Botea în public pentru a încerca să adune armatele care se opun balaurului roşu, s-ar fi dus dracului speranţele de mai bine ale românilor. Pe bune, cred că este momentul să ne întrebăm cât se poate de serios ce ne-am fi făcut noi fără Botea. Cum anume am fi reuşit să ajungem în viaţă până în anul Domnului 2014 şi mai ales cum am fi putut să visăm că nu vom intra sub dominaţia cvasitotală a PSD, până în 2019?
Viorel Botea nu trebuie să renunţe, asta este clar. În ciuda miştourilor care cu siguranţă îl vor copleşi şi a aprecierilor ironice care îi vor fi servite zilnic, Viorel Botea de la Brăila nu trebuie să se dea bătut. El este singura voce care se poate face auzită în acest vacarm creat de PSD, el poate fi liantul pentru o unificare a PMP cu PNL şi PDL. D-na Elena Udrea şi mai ales candidatul Cristian Diaconescu pot aduce plus valoare şi procente importante pentru alianţa de dreapta, indiferent cât vor râde unii şi alţii. Dar Viorel Botea nu va putea reuşi de unul singur în acest demers. Este nevoie să ne implicăm cu toţii, să îi dăm o mână de ajutor. De exemplu, eu am început deja să îl susţin pe Viorel Botea mediatizându-i ca atare acţiunile sale politice. Dacă puteţi şi voi să fiţi de folos cu o glumă, cu o poantă acolo care să îl mobilizeze pe Viorel Botea, sunteţi invitaţii mei. Împreună până la victoria finală, cu Viorel Botea în fruntea noastră!

 
Categorie articol: 

Comentarii