Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bataie sora cu moartea, pe digul de la Marasu

Individ fara studii, fara ocupatie si stabilit fara forme legale in comuna Marasu, Ionut Caldararu, 23 de ani, a fost anchetat si deferit justitiei, pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava.
Potrivit dosarului de urmarire penala, in dimineata zilei de 12 iulie 2008, Petrus M. din comuna Marasu, zilier la familia Radu Palela din aceeasi localitate, a imprumutat ARO cu numarul de inmatriculare TL-02-AYC, proprietatea respectivului, in vederea rezolvarii unor probleme personale si pentru a-i aduce laptele de la stina (Palela are o stina pe raza satului Magureni). Dupa ce i-a dus laptele, Petrus M. a plecat catre satul Bandoiu, ca sa rezolve o problema personala, iar la ora 16.00 s-a inscris pe drumul dintre respectiva localitate si satul Tacau (pe digul imprejmuitor). In acel moment, a fost ajuns din urma de ARO cu numarul de inmatriculare BR-02-BOG, condus de Catalin, fiul proprietarului stinei, care plecase in cautarea acestuia, pe motiv ca intirzia sa restituie masina. In acelasi autoturism se mai aflau doi insi, Paul si Valentin, precum si inculpatul Ionut Caldararu, care fusese luat de pe drum. Fiind claxonat, Petrus M. a oprit masina, fara a cobori, ca sa vada despre ce e vorba. In acel moment, spun anchetatorii, Caldararu a coborit din ARO si s-a indreptat catre Petrus si, fara nici o explicatie, a deschis portiera si l-a luat la bataie. Ulterior, el a tras victima din autoturism, cu brutalitate, iar aceasta s-a prabusit la pamint, pierzindu-si cunostinta. Chiar si atunci batausul a continuat sa loveasca, pina ce a fost oprit de catre insotitorii sai.
Petrus M. a fost internat ulterior la Spitalul Judetean Braila cu diagnosticul "pancreatita acuta traumatica (agresiune)", el avind si alte afectiuni (spondiloza cervico-dorsala, hepatita cronica etc). A fost operat de urgenta, intrucit risca sa moara. Cert este ca, potrivit raportului de constatare medico-legala eliberat in cauza, Petrus M. a avut nevoie de 50 de zile de ingrijiri medicale, iar leziunile suferite i-au pus viata in primejdie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii