Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bani şi bijuterii, furate dintr-o locuinţă din Galbenu

O locuinţă din comuna Galbenu a atras atenţia unor tineri puşi pe furat. Trei localnici au pătruns în casa unei femei, pe un geam de la etaj şi au sustras peste 2.000 de lei şi o bijuterie din aur. Hoţii au fost prinşi de poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat.
În ziua de 18 august, la ora 12.10, Rodica Z. (49 de ani), din comuna Galbenu, a sesizat furtul din locuinţă la Secţia 3 de Poliţie Rurală Făurei, apelând numărul pentru urgenţe 112. Femeia le-a spus oamenilor legii că, în perioada 8-18 august, persoane necunoscute au escaladat peretele exterior, au pătruns în locuinţa sa pe un geam de la etaj, lăsat deschis, şi i-au sustras 2.500 de lei şi o bijuterie din aur, de 20 de grame. "În urma investigaţiilor efectuate în teren de poliţişti de la Postul de Poliţie Comunal Galbenu, s-a stabilit că localnicii F.Costel (20 de ani), F.Marian (18 ani) şi Z.Cristi (15 ani), ar fi sustras bunurile din locuinţa persoanei vătămate", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Poliţiştii au recuperat de la cei trei tineri suma de 2.000 de lei şi 800 de lei, contravaloarea bijuteriei pe care aceştia au vândut-o. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.
Marţi, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale în cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi, a fost identificat Ciprian M. (18 ani), din Brăila. Tânărul este suspectat că, în perioada 6-12 iunie 2014, a sustras două uşi şi două ţevi metalice, în valoare de 300 de lei, din curtea locuinţei unei brăilence. Imobilul, situat pe strada Smârdan, nu era locuit, persoana vătămată având domiciliul la o altă adresă din municipiu.
Dosarul penal întocmit în cauză a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de continuare a urmăririi penale.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii