Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătut din pricina unui teren de la Movila Miresii

• Mihăiţă-Valentin Ciocan, de 20 de ani, va fi judecat pentru că l-a făcut una cu pământul pe un consătean • victima solicită 3.500 lei daune morale, după ce a avut nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale  

 

Procurorul Marius Iacob, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, a finalizat cercetările şi l-a dat pe mâna instanţei de judecată pe un tânăr din comuna Movila Miresii, crescător de animale, în vârstă de 20 de ani. Mihăiţă-Valentin Ciocan va fi judecat pentru lovire sau alte violenţe, după ce l-a agresat pe consăteanul său mai vârstnic Vasile Dogărescu, din pricina unui teren extravilan.

În dimineaţa zilei de 28 martie 2016, precizează anchetatorii, în jurul orei 9:00, Vasile Dogărescu s-a deplasat cu bicicleta în extravilanul comunei Movila Miresii, pentru a verifica un teren pe care urma să-l arendeze. Ajuns la faţa locului, Dogărescu s-a întâlnit cu Mihăiţă-Valentin Ciocan, crescător de animale, care păştea oile pe acelaşi teren (pe care deţinea şi un adăpost pentru necuvântătoare).

Cei doi s-au luat la ceartă, iar la un moment dat Ciocan a început să-şi lovească rivalul cu pumnii şi cu picioarele în zona feţei şi a piciorului drept. În aceeaşi zi, soţia bărbatului lovit pe câmp a solicitat intervenţia unei ambulanţe, care l-a transportat la UPU - Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. Potrivit certificatului medico-legal ataşat la dosar, Vasile Dogărescu a suferit leziuni ce au necesitat 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Audiat ulterior de poliţişti, Mihăiţă-Valentin Ciocan a declarat în mod constant că nu l-a lovit pe Dogărescu, cu doar “l-a împins, apucându-l de umeri”, iar victima, fiind mai în vârstă, ar fi căzut la pământ, suferind leziuni. Vasile Dogărescu solicită 3.500 lei daune morale pentru agresiunea din primăvara anului trecut.     
Categorie articol: 

Comentarii