Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbatul acuzat că l-a ucis cu coasa pe un consătean din Ţepeş Vodă, care îl luase la bătaie, nu a fost arestat

* vineri, Curtea de Apel Galaţi a respins ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braila împotriva încheierii de şedinţă din data de 14 septembrie , pronunţată la Tribunalul Brăila * prima instanţă l-a trimis în arest la domiciliu pe  bărbatul de 71 de ani acuzat de omor, iar la instanţa superioară nu s-a schimbat nimic, deşi procurorul a cerut arest preventiv

 

 

 

Ucigaşul cu coasa din Ţepeş Vodă rămâne în arest la domiciliu. Instanţa superioară nu a dat câştig de cauză procurorului care a cerut arestarea preventivă a bărbatului de 71 de ani, acuzat de omor.

Vineri, 18 septembrie, magistraţii Curţii de Apel Galaţi au respins ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braila împotriva încheierii de şedinţă din data de 14.09.2020 , pronunţată de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Brăila în dosarul nr. 1576/113/2020. Suspectul a fost trimis în arest la domiciliu de prima instanţă, însă procurorul a formulat contestaţie, dar nici la instanţa superioară nu s-a luat o altă decizie.

Reamintim că, duminică seara, o altercaţie între doi localnici din localitatea Ţepeş Vodă a dus la omor. În jurul orei 20.00, pe fondul consumului de alcool şi unor neînţelegeri mai vechi, s-a iscat un scandal între un bărbat de 71 de ani și un consătean de 32 de ani, după cum ne-au transmis surse judiciare. Incidentul violent s-ar fi produs după ce localnicii ar fi băut împreună, la un bar, însă apoi s-au luat la ceartă. Bărbatul de 32 de ani a fost cel care l-a lovit cu pumnii pe consăteanul mai în vârstă, în stradă, apoi a mers și la locuința acestuia, intrând în curte și continuînd să îl lovească. ”În continuare, inculpatul ar fi fost urmărit îndeaproape de victimă, acesta ar fi pătruns după inculpat în curtea acestuia, continuând să-l lovească cu pumnii în zona feței, fapt pentru care inculpatul  s-ar fi deplasat câțiva metri, către un porumbar, de pe gardul alăturat ar fi luat o coasă care-i aparținea și s-ar fi îndreptat cu aceasta către zona unde se afla victima”, se arată în încheierea de ședință a Tribunalului Brăila, care a dat arest la domiciliu.

Bărbatul de 71 de ani a fost reţinut şi prezentat Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă, însă acesta a fost trimis în arest la domiciliu. S-a impus inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din comuna Movila Miresii, sat Ţepeş Vodă, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura preventivă, şi nu are voie să intre în legătură cu familia victimei.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii