Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băiat de 15 ani găsit mort în cadă

* duminică seara, băiatul aflat la locuința din Chiscani a intrat să facă o baie și părinții l-au găsit la scurt timp fără viață * părinții bănuiesc că totul ar fi avut legătură cu o bătaie pe care tânărul a primit-o la școală * totuși, în urma necropsiei s-a stabilit că adolescentul era foarte răcit, având pneumonie * există însă și o suspiciune de intoxicație cu monoxid de carbon

 

 

Un adolescent de numai 15 ani și-a găsit moartea într-un mod suspect. Duminică seara, tânărul care locuia cu familia în localitatea Chiscani a intrat în baie pentru a se spăla, însă nu a mai ieșit viu. Un frate a intrat în baie și a presupus că tânărul a adormit, numai că s-a constatat apoi că el era decedat. Părinții au sunat imediat la numărul de urgență 112 și a venit ambulanța, medicii constatând decesul. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și au dat startul anchetei, trupul neînsuflețit al băiatului fiind transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei.

Deși părinții băiatului bănuiau că moartea acestuia are legătură cu o bătaie pe care acesta o primise chiar la școală, în cursul zilei de joi, când un tânăr de 21 de ani a venit și l-a agresat, rezultatul necropisiei a arătat altceva. Potrivit șefului Serviciului de Medicină Legală Brăila, dr. Gina Ilie, băiatul decedat era foarte răcit, el prezentând o pneumonie, având și o amigdală inflamată, decesul survenind în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii. S-au prelevat probe și pentru a se stabili dacă nu cumva este vorba despre o intoxicație cu monoxid de carbon, în locuința din Chiscani fiind montat un instant pe gaze care era folosit pentru încâlzirea apei pentru baie.

Polițiștii au stabilit că tânărul nu prezenta urme vizibile de violență, iar medicul legist a stabilit că nu a fost vorba despre vreo leziune care să îi fi provocat moartea băiatului, ci a fost vorba despre afecțiuni medicale.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii