Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AUR încearcă să stopeze subvențiile de la stat pentru partidele politice

* deputatul AUR Brăila, Ciprian Ciubuc, ne-a transmis că parlamentarii partidului din care face parte încearcă să își respecte promisiunile făcute în timpul campaniei electorale * senatorii AUR au depus, săptămâna trecută, o inițiativă legislativă privind stoparea finanțării partidelor politice de la bugetul național

 

Parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) iau atitudine în privința faptului că partidele parlamentare din România sunt subvenționate de stat. Deputatul AUR Brăila, Ciprian Ciubuc, ne-a informat că senatorii partidului din care face parte, au depus, săptămâna trecută, o inițiativă legislativă care își propune să stopeze finanțarea partidelor politice din bugetul național. Acesta a afirmat că parlamentarii AUR au venit cu acest proiect, tocmai în contextul în care prim-ministrul României, Florin Cîțu, a afirmat că ”nu sunt bani”. Ciubuc a punctat că în loc să se aloce bani partidelor politice, s-ar putea face altceva cu acești bani.

”Azi (n.r. - miercuri) a fost depusă la Senat inițiativa legislativă privind stoparea finanțării partidelor, că tot zice domnul Cîțu că nu sunt bani! Ia să vedem acum cine ține cu românii! Din banii pentru partide se pot face investiții importante în Educație, Sănătate, Agricultură!”, a declarat Ciubuc.

Reamintim că stoparea subvenționării partidelor politice a fost una dintre temele abordate de membrii AUR în timpul campaniei electorale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii