Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au venit băuţi la şcoală

poliţiştii au acţionat pentru prevenirea absenteismului şcolar şi au testat cu alcooltestul cinci elevi de la liceul din Însurăţei: s-a constatat că patru dintre ei erau sub influenţa alcoolului

 

Patru elevi de la o unitate de învăţământ din Însurăţei au venit băuţi la şcoală. Ei au fost testaţi cu aparatul alcooltest de către poliţişti şi adevărul a ieşit repede la iveală.

În ziua de 13 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei au acţionat pe raza oraşului, pentru combaterea absenteismului şcolar şi a faptelor antisociale comise în incinta şcolilor şi zona adiacentă. S-au făcut verificări în liceul din oraş şi în două societăţi comerciale din apropierea acestuia. Poliţiştii au atenţionat patru elevi cu privire la modul de comportare în şcoală şi au întocmit o informare către conducerea unităţii. Pe timpul acţiunii, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală 1.290 lei, dintre care două conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

La solicitarea conducerii liceului, cinci elevi au fost testaţi cu aparatul etilotest, constatându-se că patru dintre ei se aflau sub influenţa alcoolului. Faţă de aceştia vor fi luate măsuri administrative de către directorul unităţii.
Categorie articol: 

Comentarii