Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au cumparat produse mai ieftine, schimbind etichetele

Patru tineri sint acuzati ca au pagubit un hypermarket din Braila, inlocuind eticheta unui produs mai scump cu cea a unuia mai ieftin. Suspectii au fost retinuti la Buzau, dupa ce au incercat acelasi lucru si intr-un complex comercial din oras, iar acum sint cercetati de politistii Biroului de Investigatii Criminale Buzau pentru savirsirea infractiunii de inselaciune.
Simbata seara, reprezentantul unui complex comercial din municipiul Buzau a sunat la 112 si a anuntat ca a prins un tinar care a inlocuit eticheta unui produs mai scump cu eticheta unui produs mai ieftin si a incercat sa-l scoata din magazin, achitind doar valoarea mai mica. Politistii care s-au deplasat la fata locului au gasit in holul magazinului un tinar de 19 ani, din comuna Vultureni, judetul Bacau, ce fusese retinut de agentii de paza. In urma cercetarilor s-a stabilit ca acesta venise la Buzau impreuna cu alte trei persoane, respectiv un tinar de 24 de ani, din Gura Humorului si doua tinere de 22, respectiv 27 de ani, una din comuna Blejoi, iar cealalta din Bucuresti. Cel de-al doilea tinar a fost depistat de politisti in parcarea complexului comercial, in autoturismul cu care venisera, in masina fiind gasite doua laptop-uri, un sistem de inchidere automata pentru usi-garaj, precum si mai multe coduri de bare si alte inscrisuri. Tinerele au fost depistate la scurt timp in zona Statiei CFR, cind incercau sa paraseasca municipiul Buzau.
Toti patru au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Buzau, iar cercetarile au reliefat ca in zilele de 11 si 14 noiembrie, folosind acelasi mod de operare, tinarul de 19 ani impreuna cu celelalte trei persoane au "achizitionat" din aceeasi unitate comerciala din Buzau doua sisteme de inchidere automata pentru usi-garaj, valoarea totala a pagubei astfel creata fiind de aproape 4.200 lei. Totodata, din investigatiile efectuate a reiesit ca cele doua laptop-uri gasite in autoturism au fost obtinute in acelasi mod, de la hipermarket-uri din Bucuresti si Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii