Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au început lucrările la Mc Donald's Brăila

• perimetrul viitorului fast-food a fost delimitat cu o plasă portocalie, iar o echipă de muncitori s-a apucat de treabă • investitorul a ridicat deja autorizaţia de construire de la Primărie • inaugurarea este programată pentru luna noiembrie

 

Brăilenii care au trecut ieri prin zona Barieră au putut observa că întreg perimetrul unde se va construi viitorul restaurant de tip fast-food Mc Donald's a fost împrejmuit cu o plasă portocalie şi că este în curs organizarea de şantier. De asemenea, o echipă de muncitori a ridicat pe anumite porţiuni pavelele de ciment din parcarea supermarketului din imediata vecinătate a viitorului obiectiv.

După cum v-am anunţat deja, încă din cursul lunii iulie, restaurantul Mc Donald's de la Brăila este de tip Drive Thru, va avea o suprafaţă de 400 mp şi va fi amplasat în Bariera Călăraşilor, chiar în zona din faţa supermarketului Penny Market. Viitorul obiectiv include un Mc Cafe, cameră de petreceri pentru copii, terasă în aer liber, precum şi un loc de joacă, tot în aer liber. Valoarea investiţiei este de 8 milioane lei (aproximativ 1,7 milioane euro), urmând a fi create astfel 50 de locuri de muncă. De precizat că deschiderea oficială este anunţată pentru toamna acestui an, mai precis în cursul lunii noiembrie.
Categorie articol: 

Comentarii