Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atenţie cum votaţi, pe 5 iunie

Campania "Tu votezi, MAI te informează!" este încă în derulare, iar poliţiştii revin, din nou, cu recomandările de rigoare pentru votanţi.
Ziua alegerilor este aproape, iar prin intermediul activităţilor derulate la nivel naţional, alegătorii primesc recomandări utile în raport cu procesul electoral. După cum s-a anunţat încă de la începutul campaniei, brăilenii care merg la vot trebuie să deţină documente de identitate valabile, să nu accepte mita electorală şi să respecte confidenţialitatea votului.
Pentru promovarea mesajului campaniei, au fost realizate, la nivel naţional, 22.000 de afişe, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila fiindu-i repartizate 300 de afişe, care au fost amplasate în spaţiile publice aglomerate de pe raza municipiului, oraşelor şi comunelor, precum şi la intrarea în secţiile de votare.
"O componentă distinctă o reprezintă secţiunea dedicată campaniei în mediul online, pe pagina oficială de Internet a MAI http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html, care conţine principalele prevederi legale referitoare la alegeri, contravenţiile ce pot fi constatate de angajaţii MAI şi infracţiunile prevăzute de Codul penal, precum şi link-uri către deciziile Biroului Electoral Central şi ale Autorităţii Electorale Permanente", se arată în comunicatul transmis de IPJ Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii