Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arme neasigurate sau pastrate in alte locuri decit cele prevazute

Ziele trecute, in urma unei actiuni desfasurate de politistii braileni In zona comunelor Gropeni, Tichilesti, Tufesti si Stancuta, pe linia respectarii reglementarilor legale privind regimul armelor si munitiilor, au fost descoperite mai multe nereguli in ceea ce priveste pastrarea sau asigurarea acestora.
Astfel, lucratori din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice au descoperit ca Dragomir B. (60 de ani), din comuna Stancuta, membru vinator, detinea o arma de vinatoare cu alice, neasigurata. Din acest motiv s-a dispus ridicarea armei, cu munitia aferenta si dreptul de a purta si folosi o arma, pe o perioada de 6 luni. De asemenea, proprietarului i s-a aplicat si o sanctiune contraventionala, In valoare de 2.000 RON. In aceeasi situatie a fost depistat si Alexandru L. (70 ani), din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, impotriva caruia s-a dispus tot ridicarea armei, cu munitia aferenta, dreptul de a purta si folosi o arma, pe o perioada de 6 luni si i s-a aplicat o sanctiune contraventionala cu avertisment.
Alti doi braileni nu au pastrat armele si munitia aferenta la domiciliul mentionat In permisul de port-arma. Astfel, Stefan P. (60 ani) din Braila, domiciliat fara forme legale In comuna Stancuta, a fost sanctionat cu amenda contraventionala In valoare de 100 RON, la fel ca si Radu M. (26 ani), din comuna Stancuta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii