Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arhiepiscopia dăruieşte 4.000 de ghiozdane şi rechizite elevilor din Brăila şi Galaţi

• valoarea acestora se ridică la 200.000 lei, sumă oferită de Centrul eparhial, Protoieriile şi unele parohii din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos

 

Solidaritate cu părinţii şi elevii cu situaţie materială precară la începerea noului an şcolar! Arhiepiscopia “Dunării de Jos” continuă Proiectul Eparhial “Şi eu doresc un ghiozdan nou şi bine echipat pentru a merge la şcoală!”, proiectul fiind aproape de finalizare, iar 4.000 de copii din judeţele Brăila şi Galaţi vor beneficia de ghiozdane şi rechizite. Prin această activitate social-filantropică, Centrul eparhial, Protoieriile şi unele parohii din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, oferă un ajutor substanţial de circa 200.000 lei.

“Mulţumim, cu recunoştinţă, celor ce, cu bănuţul văduvei, sprijină familiile sărace ai căror copii trebuie să se bucure în mod egal cu ceilalţi fraţi colegi. În acelaşi timp, sperăm a ne solidariza mai mulţi, spre a ajuta cât mai mulţi copii din eparhie la începutul Anului şcolar. Dumnezeu să ajute şi să ocrotească familia şi copiii!”, a transmis ÎPS Casian, arhiepiscopul “Dunării de Jos”.

 
Categorie articol: 

Comentarii