Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arbitrul de casa al echipei vizitatoare, Vasilica Tudor, a scris istoria meciului

Formatia din Insuratei a reusit, vinerea trecuta, cel mai bun joc de pe teren propriu, insa nu a putut sa smulga un punct unei adversare care a fost clar avantajata de brigada de arbitri.
Viitorul a inceput fara emotii jocul si i-a obligat pe oaspeti sa se apere cu intreg efectivul in primul sfert de ora. Mai mult, in minutul 9 Balta a sesizat ca portarul Iulian Budur este la marginea careului mic si a trimis un lob aproape perfect, numai ca portarul oaspetilor a reusit sa agate mingea cu virful degetelor si apoi a retinut-o, cu destule emotii insa.
Din minutul 18, Sageata a marit presiunea asupra careului gazdelor, insa atacantii oaspetilor s-au lovit de un Tudor in mare forma.
In minutul 18 Purica l-a lansat in adincime pe Sicu, acesta a intors mingea pentru sutul lui Pana, insa atacantul echipei vizitatoare a gresit cu putin tinta.
Jocul s-a echilibrat din nou, insa cei care au trecut din nou pe linga gol au fost tot jucatorii din Stejaru, numai ca mingea sutata de Pana a lovit bara transversala a portii lui Tudor. Doua minute mai tirziu portarul gazdelor a retinut in doi timpi mingea sutata din lovitura libera de Petre si din nou a avut o interventie foarte inspirata la reluarea, cu capul, a lui Sandu (min. 38).
La faza urmatoare Lupu a sutat inselator din careu, insa Tudor a inlaturat din nou pericolul pentru ca, dupa alte doua minute, portarul gazdelor sa se remarce la un sut al lui Purica din marginea careului mic.

Bandarica a reaprins sperantele in tabara gazdelor

In al doilea minut al partii secunde si-a intrat in rol arbitrul de centru Vasilica Tudor, acelasi care i-a ajutat pe tulceni sa cistige partida de pe teren propriu cu CF Braila. Dupa un sut de la marginea careului al lui Purica, Tudor a retinut mingea insa cu toate ca nu s-a petrecut nici o infractiune in suprafata de pedeapsa, Tudor si-a facut datoria a aratat punctul de la 11 m, un gest care i-a luat prin surprindere chiar si pe spectatorii echipei vizitatoare. Purica a marcat si Sageata incepea sa spere la un rezultat categoric.
Dupa primirea golului gazdele au mai primit o lovitura, de data aceasta una corecta. Dupa ce a primit un cartonas galben pentru joc pericilos in minutul 60, Bogdan nu s-a potolit si dupa nici doua minute l-a lovit cu cotul in figura pe advesarul sau direct, iar pentru acest gest necugetat a primit direct cartonasul rosu.
A urmat din nou o actiune periculoasa a oaspetilor, la finalul careia Pitu a trimis mingea in transversala dupa care, treptat initiativa a trecut de partea gazdelor.
Schimbarile facute de Ionel Iuga au dat roade si dupa o faza creata de Vioreanu, incheiata cu un sut al lui Hutu la coltul lung a urmat o alta, la capatul careia Paduraru a centrat perfect si Bandarica a trimis mingea in vinclul portii lui Budur.
"S-a facut dreptate", spuneau spectatorii gazdelor, "asteptati ca jocul nu s-a incheiat" a fost imediat replica celor din Stejaru.
Pina la urma fanii echipei Stejaru au avut dreptate pentru ca acelasi arbitru de centru care le-a facut cadou un penalty oaspetilor a prelungit meciul cit a fost nevoie pentru ca tulcenii sa plece cu toate punctele. Printr-o maniera de arbitraj pro Stejaru el i-a tinut pe oaspeti in jumatatea adversa, iar la golul inscris de Popliaca un aport discret l-a avut si asistentul Cosmin Stoian, care a trecut cu vederea pozitia in afara de joc a fotbalistului formatiei vizitatoare.

Viitorul: Tudor - Paduraru, Musat, Paraschiv (min. 72: A. Coman), Bogdan - Alexandru, Vioreanu, Barbu, Bandarica - Balta, Stoian (min. 68: Hutu).

"Arbitrajul a fost corect doar in prima repriza" a spus la finalul partidei Sandu Minciu

Dupa incheierea partidei suporterii echipei Sageata Stejaru s-au bucurat ca atunci cind ar fi cistigat cupa campionilor, insa in tabara gazdelor domnea o liniste apasatoare.
Directorul executiv al echipei Viitorul, Sandu Minciu, a avut totusi puterea sa treaca peste amaraciunea prilejuita de arbitrajul dezastruos si sa dea o scurta declaratie: "Nu contest superioritatea din prima repriza a oaspetilor, insa si noi poate am stiut sa jucam de moment ce la pauza scorul a fost egal. Arbitrajul lui Vasilica Tudor a fost bun in prima repriza, sub orice critica in partea a doua. Putea sa aleaga un cu totul alt moment pentru a acorda un penalty, dar nu atunci pentru ca nu a existat nici un contact intre portarul nostru si atacantul lor. Dumnezeu a vrut sa se faca dreptate si am egalat, insa tot oamenii in negru si-au facut datoria pina la capat", a declarat Sandu Minciu, fost arbitru de Divizia B.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii