Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 5.000 de SMS-uri salvatoare pentru Bogdi! Donează şi tu 2 euro la 8832

• în doar o săptămână, 4.900 de oameni inimoşi au trimis mesaje de 2 euro  pentru a-l ajuta pe băieţelul de numai 3 anişori, iar suma adunată până acum se ridică la aproape 10.000 euro • campania de donaţii prin mesaje continuă până pe 15 septembrie • oferă-i şi tu o şansă lui Bogdi şi trimite textul “BOGDAN” la 8832!

 

Dar din dar se face rai! Aproape 5.000 de SMS-uri salvatoare şi donaţii de aproape 10.000 euro pentru Bogdi! Iar totul în doar o săptămână! Cu ajutorul numărului scurt 8832 obţinut de Asociaţia “Salvează o inimă”, 4.900 de oameni inimoşi au putut dona până acum câte 2 euro prin SMS pentru băieţelul de numai trei anişori care se luptă cu tumora la ficat. Iar campania continuă până pe 15 septembrie. Haideţi să “rupem” 2 euro, adică mai puţin de 10 lei, pentru acest băieţel minunat! Haideţi să renunţăm pentru o zi la un suc, o îngheţată sau o prăjitură şi să ajutăm un copil aflat în suferinţă! Cei care doresc să-i ofere şansa lui Bogdi de a se face bine cât mai repede urmând tratamentul de care are nevoie pot trimite un mesaj la 8832, cu textul BOGDAN. Campania este sprijinită de Orange, Telekom, Vodafone şi RCS-RDS. Numărul de SMS este valabil în perioada 14 august-15 septembrie 2018. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Telekom, Orange şi Digi Mobil, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru utilizatorii cartelei Vodafone, nu se plăteşte TVA.

Reamintim că Bogdi se află în continuare în Turcia, iar recent micuţul a fost supus celei de-a şaptea cure cu citostatice.

Lupta continuă! Ajută-l pe Bogdi cu un simplu SMS la 8832!
Categorie articol: 

Comentarii