Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 300 de amenzi şi şoferi lăsaţi fără permis

în week-end, poliţiştii au fost în acţiune pe arterele de circlaţie şi nu i-au scăpat din ochi pe şoferii certaţi cu legea

 

Razii de amploare, pe şosele, în acest week-end. Poliţiştii au intervenit,în perioada 27 - 29 martie, la peste 130 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate în teren au aplicat peste 270 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. În urma neregulilor constatate în trafic, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi certificate de înmatriculare.

Astfel, în cele trei zile, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 272 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 421.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 7 permise. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 4 certificate de înmatriculare”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ BRăila.
Categorie articol: 

Comentarii