Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apartament de serviciu al PIC la Brăila scos la licitaţie cu 45.500 euro

Administratorul judiciar al PIC scoate la vânzare luna viitoare mai multe apartamente de serviciu ale debitoarei inclusiv unul aflat în Brăila.
Mai precis, lichidatorul judiciar "Pricewaterhouse Coopers Business Recovery Services" IPURL al SC "PIC" SA - aflată în reorganizare, a publicat în presa naţională un anunţ în acest sens în care precizează că este vorba despre 3 apartamente situate în Brăila, Oradea şi Craiova. Vânzarea se va face prin licitaţie publică deschisă ascendentă cu strigare. Cel mai mare dintre apartamente este cel din Brăila situat în Ansamblul Viziru 3, pe Calea Călăraşilor şi având 4 camere cu o suprafaţă de peste 75 mp. Preţul de pornire a licitaţiei este de 45.407 euro. Următorul pe listă ca valoare estimată este cel din Craiova (3 camere, 67,32 mp) cu preţ de pornire 41.000 euro. În fine, apartamentul din Oradea are 3 camere în suprafaţă de aproape 56 mp şi are preţ de pornire 34.000 euro.
Licitaţia este programată pentru vineri 3 august la orele 11.00 la sediul din Bucureşti al administratorului judiciar. Documentaţia de participare conform regulamentului de vânzare este aşteptată la sediul administratorului judiciar până la data de 2 august, orele 16.00.
Reamintim că PIC a inaugurat la Brăila în octombrie 2007 un hypermarket cu o suprafaţă de 10.000 mp. Doi ani mai târziu complexul comercial a fost închis urmare a declanşării procedurii insolvenţei în cazul SC PIC SA şi astfel a intrat în conservare.
Categorie articol: 
taguri: 

Like / Share

Comentarii