Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anulări de trenuri în perioada Sărbătorilor Pascale

• în cazul staţiei CFR Brăila anulările vizează ruta spre şi dinspre capitală, doar în ziua de Paşti • în data de 8 aprilie va fi disponibilă o singură pereche de trenuri directe pentru ruta respectivă

 

Compania CFR Călători a anunţat că în perioada 7 - 9 aprilie, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum şi unele trenuri Regio nu vor circula.

În ce priveşte staţia CFR Brăila, în data de 8 aprilie, adică în ziua de Paşti, anulările vizează trenurile IR 1571, IR 1573, IR 1574, IR 1575, IR 1576 şi IR 1578 Bucureşti Nord – Galaţi şi retur. Astfel, în ziua respectivă singurul tren direct spre Bucureşti va fi IR 1570, cu plecare din Brăila la ora 05.39 (sosire în capitală la ora 09.10), iar la întoarcere, IR 1579 cu sosire în Brăila la 21.50 (plecare din Bucureşti Nord la 18.22). În rest, şi la dus şi la întors, vor mai fi disponibile trenuri însă nu directe, ci doar cu legături din Buzău ori Ploieşti.

Pentru evitarea neplăcerilor legate de această decizie, compania îşi sfătuieşte clienţii ca înainte de planificarea călătoriei, să consulte din timp Mersul Trenurilor pentru a vedea ce trenuri vor avea la dispoziţie pentru a ajunge la destinaţia dorită. Informaţiile actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile pe pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, sau la numărul de telefon  021/9521.
Categorie articol: 

Comentarii