Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antrenament anulat si meci decalat din cauza caniculei la Pandurii

Componentii echipei Pandurii Tirgu Jiu nu s-au putut antrenat, joi dimineata, din cauza temperaturii ridicate, iar conducerea clubului a decis ca din cauza caniculei sa fie decalat un meci amical programat in week-end, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Jucatorii au fost convocati la ora 09.00 la stadion, dar apoi au fost trimisi acasa de tehnicianul Eugen Neagoe, deoarece medicul Ion Serban a decis ca antrenamentul nu poate fi efectuat. Meteorologii au anuntat ca astazi temperatura va ajunge la 40 de grade la Tirgu Jiu.
"Am discutat cu medicul echipei si am ajuns la concluzia ca temperaturile de afara nu permit efectuarea unui antrenament si exista riscul ca jucatorii sa fie afectati de caldura. Indiferent de cite pauze facem pentru hidratare, e mult prea cald pentru a ne mai antrena la ora aceasta. Ramine sa ne antrenam doar seara pentru ca e o temperatura acceptabila totusi", a explicat Neagoe.
Formatia Pandurii s-a antrenat in aceasta saptamina de la ora 18.00 si doar miercuri s-a pregatit dimineata. Antrenamentele efectuate la ora 18.00 dureaza doar o ora si jumatate si sint intrerupte de pauze de hidratare la fiecare 15 minute.
Clubul Pandurii a decalat din cauza caniculei si meciul amical pe care ar fi trebuit sa il joace simbata cu Radnikcki Nis de la ora 18.00, conducerea luind decizia de a incepe jocul de la ora 18:30.
Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Baloi, a declarat ca se fac demersuri pentru a amina cu o jumatate de ora si meciul oficial din etapa a doua cu Otelul Galati, fiind demarate in acest sens discutiile cu clubul galatean.
Categorie articol: 

Comentarii