Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antoneta Ioniţă, mesaj de Ziua Internaţională a Fetelor

• deputatul PNL Brăila Antoneta Ioniţă a ţinut să le transmită tinerelor brăilence că “lumea aparţine celor care au un ideal”, cu ocazia Zilei Internaţionale a Fetelor • aceasta a participat, recent, la proiectul #Girl2leader, unde mai multe doamne deputat şi senator au jucat rolul de gazdă pentru mai multe tinere curioase de activitatea parlamentară • Ioniţă a precizat că ea a avut-o invitată pe Luciana Lăpuşneanu, elevă la Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”

 

Parlamentarul liberal Antoneta Ioniţă a dorit să vină, ieri, cu un mesaj încurajator pentru tinerele brăilence cu ocazia Zilei Internaţionale a Fetelor şi să le asigure că “lumea aparţine celor care au un ideal”. Plecând de la tema sărbătorită pe 11 octombrie, deputatul PNL Brăila le-a transmis tuturor tinerelor din Brăila să aibă încredere în şansa lor şi în drumul pe care şi-l croiesc încă de când sunt mici.

“Totul porneşte de la o educaţie solidă, primită şi de la şcoală, dar şi din familie. Pentru a răzbi în lumea de astăzi, trebuie să pleci la drum cu un bagaj bine aşezat, trebuie să înveţi şi să îţi găseşti locul tău în societate. Şansa le surâde celor serioşi, care au un ideal, care cred în ceva, care vor să realizeze ceva şi care se luptă pentru asta. De ziua lor, le doresc să pună bazele viitorului lor şi să pornească la drum cu încredere”, a declarat Antoneta Ioniţă, în cadrul unui comunicat de presă.

Mergând pe aceeaşi linie, deputatul a mai informat că în această săptămână a fost implicată în proiectul #Girl2leader, organizat tocmai cu ocazia Zilei Internaţionale a Fetelor, în care, pentru prima dată în România, mai multe doamne parlamentar au fost gazda unor tinere curioase să afle ce presupune activitatea de deputat sau senator. Ioniţă a avut-o invitată pe   Luciana Lăpuşneanu, elevă la Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci” din Brăila.

“Am mers împreună la activităţile de la comisiile de specialitate şi de la plenul Camerei Deputaţilor, am discutat despre ce înseamnă pentru o femeie să activeze în scena politică, care sunt greutăţile cu care se confruntă. I-am împărtăşit Lucianei din experienţa mea politică şi m-am bucurat să descopăr în ea un adevărat partener de dialog. Sper că a fost şi pentru ea o întâlnire interesantă şi îmi doresc ca acest proiect la care a participat să o inspire şi să o motiveze să devină un lider implicat în societatea civilă brăileană sau în sfera politică”, a precizat Ioniţă.

Potrivit surse citate, adolescenta din Brăila, Luciana Lăpuşneanu, a devenit ambasadoarea Campaniei  #Girl2Leader, iar acum poate să împărtăşească tinerilor experienţa acumulată şi să încerce să organizeze o campanie pe un subiect relevant, cu scopul de a produce o schimbare în comunitate.

“În proiectul #Girl2leader au fost implicate adolescente din toată ţara şi 30 de femei parlamentar, care au avut deschiderea de a împărtăşi din experienţele lor”, a conchis deputatul PNL.
Categorie articol: 

Comentarii