Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Craciun, Andrei Teodor si Ana Maria Gilca, invingatori la Cupa de vara

Tenismenii de la TC Venus au repurtat trei succese la Cupa de vara, turneu organizat la Braila de clubul Spartacus.
Competitia s-a derulat in perioada 30 iulie - 3 august, iar printre participanti s-au numarat sportivi din Galati, Focsani, Constanta, Bucuresti si Braila.
La categoria fete, 12 ani, s-a impus Andreea Georgia Craciun, tenismena pregatita de antrenorul Gheorghe Goleanu reusind sa-i administreze un sec 6-0, 6-0, galatencei Diana Ciubotariu.
Competitia similara a baietilor a fost cistigata de Andrei Vasile Teodor. Reprezentantul clubului TC Venus s-a impus in trei seturi, 6-4, 2-6, 6-4 in fata lui Vlad Marinescu de la Valmet Braila.
La categoria, fete, 14 ani concursul a fost cistigat de Ana Maria Gilca. La aceasta categorie de virsta au participat sase tenismene si s-a jucat sistem turneu.

Romania s-a calificat intre primele opt echipe de pe continent
* un aport deosebit l-a avut tenismanul de la TC Venus, Sebastian Ionescu

La editia din acest an a Campionatului European de tenis pe echipe, rezervat sportivilor cu virsta de 16 ani, au participat 32 de tari repartizate in patru grupe.
Preliminariile s-au disputat in Italia, iar in grupa sa, nationala Romaniei, in componenta Sebastian Ionescu, Ciprian Porumb, Alexandru Ghilea, cotata cu sansa a doua a cistigat doua meciuri, cele cu Finlanda si Croatia, ambele cu 3-0 si s-a clasat pe locul al doilea dupa Ungaria, asigurindu-si in felul acesta participarea la etapa finala, care se deruleaza in aceste zile in Franta.
La aceasta etapa, la care participa primele doua clasate din fiecare grupa, Romania a disputat un singur joc, pe care insa l-a pierdut in fata nationalei Suediei.
In cel de-al doilea meci, Ionescu si colegii lui au avut ca adversara echipa tarii organizatoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii