Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi pentru soferii prinsi in neregula

Mai multi soferi braileni au ramas fara permis in ziua de 1 octombrie, pentru ca nu au respectat prevederile Codului Rutier. Lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au actionat, din nou, pe arterele din municipiu si judet, ocazie cu care au aplicat si 86 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 13.534 lei.
Astfel, la ora 12.27, politistii din orasul Ianca l-au depistat in trafic pe Neculai E., de 60 de ani, din municipiul Braila, in timp ce conducea autoturismul "Dacia", aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice.
Barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii, conform prevederilor OUG 195/2002 (republicata).
In aceeasi zi, la ora 15.00, agentii Postului de Politie Traian l-au depistat in trafic pe braileanul Ion P., de 40 de ani, care conducea autoturismul "Fiat", pe DJ 255A, in localitatea Traian, avind permisul de conducere suspendat din data de 24 august.
La data de 2 octombrie, o patrula de siguranta publica l-a oprit in trafic pe Stefan D., de 43 de ani, din municipiul Braila, in timp ce conducea autoturismul "Opel Zafira", pe strada Tirgoviste. Cel in cauza avea autorizatia de circulatie provizorie expirata din data de 5 septembrie si s-a ales cu dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii