Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenintat de Buricea, chiar in sediul Politiei

Coincidenta ciudata: dupa trei saptamini de investigatii si audieri, judiciaristii i-au invitat, ieri dimineata, atit pe membrii gruparii Buricea din Radu Negru, cit si pe cel care ii acuzase de tilharie si vatamare corporala, ocazie cu care Ghita Buricea ar fi "tabarit" pe reclamant si, in prezenta avocatului acestuia, l-a amenintat ca-i va face felul daca nu-si retrage plingerea.
Cristinel C., cel care a reclamat la Politie ca pe 10 septembrie, cind se afla in vizita la bunici, in Gemenele, doi dintre fratii Buricea si citiva dintre aghiotantii acestora l-au taiat cu sabiile si i-au luat bijuteriile de aur si telefonul mobil, ne-a declarat, ieri: "M-au chemat la Politie azi, sa ma audieze in legatura cu reclamatia. Pe hol erau Ghita Buricea si 3 insi de-ai lui. Chiar acolo, in sediul Politiei, de fata cu avocata mea, Ghita a sarit la bataie la mine si m-a amenintat: «Ce, ba, minti ca te-am tilharit? Sa-ti vezi de treaba, ca daca nu, te aranjam, ca n-are ce sa-mi faca Politia!» Noroc ca a intervenit avocata, ca cine stie ce iesea..."
Seful Serviciului de Investigatii Criminale, comisarul Sorin Leitoiu, ne-a explicat ca intilnirea dintre acuzati si acuzator s-ar fi produs din vina lui Cristinel C., care a intirziat: "Lucratorii care se ocupa de caz l-au invitat pe reclamant la ora 8.30, iar pe fratii Buricea mai tirziu. Reclamantul a intirziat, a venit la Politie pe la ora 11.00 si este posibil sa se fi intilnit cu cei pe care ii reclamase, pe hol, fiindca pe la acea ora venisera si reclamatii. Deoarece cele doua parti s-au intersectat la audieri, politistii au aminat audierile."
Politistii de la Judiciar efectueaza investigatii la acest caz de trei saptamini: s-au deplasat la Gemenele, unde a avut loc agresiunea, au organizat reconstituirea evenimentului, au efectuat cercetari pentru identificarea autorilor si autoturismului indicat de victima, au audiat martori si au discutat cu medicii si asistentii de la
Ambulanta si Spitalul Judetean, care au acordat victimei ingrijiri de
specialitate, iar in final ar fi trebuit audiate persoanele reclamate. Insa acum, indelung asteptata audiere a membrilor gruparii Buricea, a fost aminata, din cauza coincidentei de ieri, lasata cu "scintei", in sediul IPJ. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii