Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am avut un an bun si sper ca in continuare acesti copii sa creasca in valoare"

Doua dintre grupele de copii ale CF Braila au avut un an 2006 bun, in opinia antrenorului Marin Oprea. Copiii nascuti in 1995 si 1996 au beneficiat de un cantonament la sfirsitul lunii iunie si dupa aceea, cu bateriile incarcate, au abordat cele doua competitii specifice virstei, Cupa Sperantelor "Memorial Gheorghe Ola" si Campionatul Judetean al AJF Galati, rezervat echipelor de copii, competitie care se deruleaza in orasul vecin, la care au fost invitate si echipele brailene, cea de a doua fiind inca in derulare.
La prima competitie ambele echipe ale antrenorului Marin Oprea au cistigat etapa judeteana si s-au calificat pentru etapa de zona care urma sa se desfasoare la Tulcea.
Dar pentru ca la clubul brailean a fost, este si va fi vraiste in permanenta, la Tulcea nu au ajuns ambele grupe, ci doar una, o selectionata a celor doua formatii care a avut o prestatie excelenta si a fost la doar 20 de secunde de calificarea la etapa finala de la Cluj.
Copii de la CF Braila au cistigat trei meciuri si aveau nevoie doar de o remiza in ultima confruntare cu cealalta pretendenta la accederea in finala, Steaua Dunarii de Jos. Meciul curgea in favoarea brailenilor numai ca in ultimele 20 de secunde galatenii au marcat de doua ori si au spulberat visele adversarilor lor.
Tristete enorma in tabara braileana, dar numai la nivelul copiilor, antrenorilor si al parintilor pentru ca unii din conducere s-au bucurat ca nu trebuiau sa cheltuiasca suplimentar.
De altfel in toate declaratiile este prezenta afirmatia ca se doreste revigorarea Centrului de copii si juniori. In realitate grupele de la Dacia si mai nou de la CF Braila rezista pe banii parintilor. La fiecare grupa exista comitete de parinti care asigura echipelor strictul necesar.
"Am avut un an bun si sper ca in continuare acesti copii sa creasca in valoare. Dar in obtinerea acestor rezultate trebuie sa remarc aportul substantial al Comitetului de parinti si al unor iubitori ai fotbalului, care ne ofera ajutoare financiare. Pentru aceasta etapa am fost ajutati de Mihalache Enache, Viorel Enache si George Danaila.
La Tulcea am fost la un pas de a ne califica in finala si m-am bucurat pentru evolutia copiilor. Valoarea sportivilor creste numai prin jocuri oficiale de aceea faptul ca nu am putut participa cu ambele grupe mi-a lasat un gust amar", a declarat Marin Oprea.
Rezultatele copiilor au fost recompensate de Comitetul de parinti prin organizarea unei festivitati inainte de Craciun. Mosul a fost bogat si darnic, oferindu-le copiilor cadouri specifice. Bineinteles ca, desi au fost invitati sa participe la aceasta festivitate, nimeni din conducerea clubului nu a onorat invitatia, demonstrind inca o data cit interes manifesta chiar si atunci cind altii sint cei care platesc.
La festivitatea organizata de parinti au participat componentii ambelor grupe de virsta si anume: Valentin Andronache, Marian Danaila, Ionut Ciuperca, Mihai Costache, Sabin Enache, Dragos Bociolan, Catalin Lipan, Dima Resa, Cristian Vlad, Cosmin Strana, Gheorghe Nadoleanu, Radu Anghel de la grupa 1995 si Ionut Pucheanu, Cristian Dinca, Sergio Boro, Dragos Mucuta, Robert Androne, Gianin Jurubita, Alexandru Matei, Cosmin Luca, Stefan Barda, Robert Manea de la grupa 1996.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii