Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alte două dosare penale pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals

* poliţiştii continuă controalele şi aplică sancţiuni celor care nu respectă legea, în ultimele 24 de ore fiind întocmite şi două dosare penale

 

 

Poliţiştii continuă să dea amenzi persoanelor care nu respectă legea pe linie Covid. Au mai fost întocmite două dosare penale.

În ceea ce privește sancțiunile aplicate, potrivit IPJ Brăila, în ultimele 24 de ore, au fost executate 101 misiuni specifice, fiind verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor de deplasare în cazul a 387 de persoane. Au fost supuse controalelor 15 societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității. În urma activităților desfășurate, au fost întocmite două dosare penale pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals și au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 59.000 de lei, pentru fapte comise în contextul pandemiei de COVID - 19.

 Totodată, polițiștii brăileni au desfășurat și 2 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 210 persoane și oprite în trafic și verificate 195 de autovehicule, fiind aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 26.000 de lei.

Potrivit comunicatului transmis de Prefectura Brăila, la data 13 mai, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 276 de persoane, aflate în izolare voluntară și 194 de persoane care se află în carantină instituționalizată. Menționăm că 5.242 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 892 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată. De asemenea, conform raportării DSP, în prezent, la Brăila, toate cele 22 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19 au fost declarate vindecate și externate.
Categorie articol: 

Comentarii