Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alte amenzi date aiurea?

Jandarmii dau amenzi din orice pozitie. Si dupa ce dau aceste amenzi, se lauda cu ele. Prin ziare si la televiziuni. Problema este insa ca, dupa cum am si scris in "Obiectiv", mare parte dintre aceste procese verbale sint desfiintate de instante, ceea ce inseamna ori ca jandarmii habar nu au sa dea o amenda ori ca bietii oameni sint nevinovati.
La sfirsitul saptaminii trecute, jandarmii au executat actiuni specifice de supraveghere si prevenire a faptelor antisociale in cartierele din oras, precum si in statiunea Lacu Sarat, in parcuri si gradini.
Mai multe persoane care nu au respectat normele de convietuire sociala au fost amendate, simbata noaptea, de jandarmii braileni, iar alti patru tineri care deranjau linistea si ordinea publica prin comportamentul neadecvat au primit avertismente scrise.
"O patrula a Detasamentului Mobil a surprins, in jurul orei 19.00, trei tineri in timp ce desenau fara drept pe cladirea unui bloc. Cei trei, care au virste cuprinse intre 15 si 17 ani, au fost sanctionati contraventional conform Legii 61/ 1991 republicata. Patrula postului de jandarmi Lacu Sarat l-a sanctionat contraventional, cu amenda de 100 lei pe Raducu M. de 20 ani. Acesta a fost prins in timp ce comercializa ilegal bauturi alcoolice pe o alee din preajma lacasului de cult din statiune", a declarat purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila, capitan Iulian Timofei.
Categorie articol: 

Comentarii