Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alţi 22 de pacienţi cu coronavirus la Brăila

la data de 17 septembrie, au fost 22 de cazuri nou confirmate şi zero persoane decedate, numărul celor infectaţi ajungând la 2.137

 

Noi cazuri Covid la Brăila. La data de 17 septembrie, au fost 22 de cazuri nou confirmate cu coronavirus şi zero persoane decedate. De la începutul pandemiei, la Brăila au fost înregistrate 2.137 persoane confirmate cu virusul SARS - COV 2, fiind în total 93 persoane decedate. Joi, erau 399 persoane in carantină la domiciliu, 39 persoane izolate la domiciliu şi 128 persoane internate în spitale. Din totalul de 2.137 persoane confirmate, 55 sunt din alte judeţe.

În ziua de 16 septembrie, poliţiştii, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare, pe raza judeţului Brăila, în mijloacele de transport în comun, taxiuri şi mijloacele companiilor care asigură transportul angajaţilor la muncă. Au continuat controalele şi în marketuri, supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi în pieţe şi târguri. Poliţiştii au verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 574 de persoane şi 71 de societăţi comerciale.

Cu această ocazie au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, dintre care 11 pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, iar 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, poliţiştii brăileni au desfăşurat şi 9 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 157 de persoane şi oprite în trafic şi verificate 118 vehicule, fiind aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 7.500 lei.
Categorie articol: 

Comentarii