Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresiune pe malul Dunării de la o datorie de 500 lei

• Dragoş Dorian M. este acuzat că l-a lovit cu băţul pe un tânăr din comuna Chiscani, care a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale • incidentul s-a petrecut pe malul Dunării, în urmă cu doi ani

 

Dragoş Dorian M. (15 ani la data comiterii infracţiunii) a fost anchetat şi trimis în judecată sun acuzaţia de lovire sau alte violenţe, după ce, în urmă cu doi ani, l-a atacat şi l-a lovit cu un băţ pe un alt tânăr, care-i ceruse restituirea unui împrumut.

Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în seara zilei de 2 mai 2017, în jurul orei 19.00, numitul B.N. s-a deplasat de la domiciliul său din comuna Chiscani către malul Dunării, unde deţine o barcă. În momentul în care a ajuns aproape de malul Dunării, l-a observat pe Dragoş Dorian M., care avea în mână un băţ şi care era însoţit de alţi doi tineri.

“În momentul în care s-a apropiat de inculpat, persoana vătămată B.N. i-a solicitat inculpatului să-i restituie suma de 500 lei datorată ca urmare a unui împrumut, însă inculpatul i-a răspuns că nu-i va restitui nicio sumă de bani, moment în care cei doi au început să discute în contradictoriu, adresându-şi injurii reciproc. Pe fondul acestui conflict, inculpatul s-a apropiat de persoana vătămată şi a început s-o lovească cu băţul pe care-l avea în mână, aplicându-i lovituri repetate în zona capului, persoana vătămată parând loviturile cu braţele”, precizează procurorul care s-a ocupat de caz.

După incidentul deosebit de violent, B.N. a rămas căzut la pământ, iar agresorul şi-a continuat nestingherit deplasarea. Martorii prezenţi la agresiune i-au acordat victimei primul ajutor. Potrivit anchetatorilor, B.N. a suferit leziuni destul de grave la nivelul braţelor, având nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La data de 28 iunie 2017, victima a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila.

Cazul se află acum în atenţia magistraţilor judecători.     
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii