Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adelina Gavrila ocupa locul al saptelea in top 10 la atletism

La fiecare final de sezon, federatiile isi stabilesc ierarhiile pe anul in curs, astfel ca saptamina trecuta a fost rindul Federatiei de Atletism sa definitiveze acest top 10.
Potrivit rezultatelor obtinute in competitiile nationale si internationale, Nicoleta Grasu de la Dinamo Bucuresti si Constantina Tomescu Dita de la CS Drobeta Turnu Severin impart primul loc in acest clasament, in timp ce fosta atleta a CSM-ului brailean, Adelina Gavrila, ocupa locul al saptelea.
Cea mai buna saritoare de triplusalt din Romania pe vremea in care activa la gruparea braileana, pentru care a si obtinut o serie de succese remarcabile sub bagheta antrenorului Dumitru Mihail, Adelina Gavrila s-a transferat la Rapid Bucuresti, dar in concursuri reprezinta in continuare si Farul Constanta.
Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 15 decembrie, incepind cu ora 16,00, la Teatrul Masca din Bucuresti.
"Fiecare isi alege drumul lui in viata. Ma bucura faptul ca se mentine intre cele mai bune atlete ale tarii. Anul de tranzitie a trecut si, daca va fi sanatoasa in 2007, va putea sa se mentina intre primele opt saritoare de triplusalt din lume", este de parere antrenorul Dumitru Mihail, cel care i-a indrumat pasii sportivei spre marea performanta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii