Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidente cu victime, în ziua de Sf. Maria

Două accidente cu victime s-au înregistrat chiar în ziua de Sfânta Maria. Un biciclist băut a intrat cu vehiculul pe două roţi într-o remorcă agricolă, iar un şofer s-a răsturnat cu maşina.
În seara de 15 august, la ora 22.05, poliţiştii din oraşul Însurăţei au fost sesizaţi, prin apel 112, de către Cornel B. (47 de ani) despre faptul că, pe raza localităţii, s-a produs un accident soldat cu un rănit. Echipa operativă a efectuat cercetări la locul evenimentului şi a stabilit că Săndel A. (41 de ani), din Însurăţei, în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe o stradă din localitate, s-a dezechilibrat şi în cădere s-a lovit de o remorcă agricolă, staţionată în afara părţii carosabile. În urma impactului, biciclistul a fost rănit uşor şi transportat la Spitalul Judeţean Brăila, fără să rămână internat.
"Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi au întocmit dosar penal", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Tot în seara de 15 august, la ora 22.35, un minor de 16 ani, din comuna Stăncuţa, a sesizat la Poliţia oraşului Însurăţei, prin apelul de urgenţă 112, un alt accident. Tânărul le-a spus poliţiştilor că evenimentul rutier a avut loc pe DC 212C, în afara localităţii Stăncuţa, două persoane fiind rănite. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Însurăţei au stabilit că Marian B. (32 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul "Renault Clio", pe drumul comunal, într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul maşinii. Şoferul neatent s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. După producerea accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului V.M. (16 ani) şi rănirea gravă a şoferului, care a fost transportat şi internat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii