Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu doi morti si trei raniti, la Valea Cinepii

Neatentia la volan continua sa bage in pamint oameni nevinovati, iar numarul victimelor accidentelor rutiere inregistreaza o crestere infioratoare, in pofida eforturilor depuse de specialistii de la Circulatie si a actiunilor de prevenire organizate zilnic de acestia. Simbata, dimineata, intr-o fractiune de secunda, doi constanteni au pierit, iar o femeie si fiicele sale gemene, de 14 ani, au fost ranite grav, dupa ce autoturismul in care se aflau cele cinci persoane s-a tamponat violent de un copac si s-a facut praf, in apropiere de Valea Cinepii.
Surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie ne-au precizat ca tragedia rutiera s-a produs in jurul orei 11.45: "Medicul Mihai C., 63 ani, din localitatea constanteana Ostrov, conducea pe Drumul European 577 un autoturism “Dacia 1310”, iar la km 20, in afara localitatii Valea Cinepii, din cauza neatentiei, a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si s-a tamponat de un copac. In urma impactului, conducatorul auto si concubina acestuia, Valerica V., 41 ani, au decedat, iar Doinita O, 35 ani si fiicele sale gemene - Anca-Andreea si Mariana-Alexandra, de 14 ani - au fost ranite. Doinita O. si Anca-Andreea O. au fost internate la Spitalul Judetean Braila, insa Mariana-Alexandra O. a fost transportata la Sectia de Neurochirurgie din Galati, intrucit suferise leziuni craniene severe."
Trupurile neinsufletite ale constantenilor au fost depuse la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiilor, iar specialistii de la Politia Rutiera au intocmit un dosar de cercetare penala, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile funestului eveniment.
Demn de precizat este faptul ca in urma cu o saptamina, DE 577 a fost scena altor doua accidente dramatice, insa bilantul macabru care este intr-o continua crestere pare sa nu-i impresioneze pe soferi, iar acestia continua sa se joace cu vietile lor si cu cele ale unor oameni nevinovati, calcind la maxim pedala acceleratiei, urcind obositi la volan ori aventurindu-se in depasiri periculoase. Reamintim ca lunea trecuta, in apropiere de Albina, un inginer din Pitesti a adormit la volan si s-a izbit cu o autoutilitara de remorca unui TIR stationat - impact in urma caruia fiul sau a murit decapitat de fiarele indoite, iar el a suferit citeva leziuni minore. In aceeasi seara, o fetita de doar 6 anisori venita in vacanta la bunicii sai din Lanurile, a ramas nesupravegheata si, incercind sa traverseze DE 577, a fost spulberata de un autoturism, ajungind cu capul zdrobit, intr-o clinica din Bucuresti, pentru a fi supusa unei interventii de specialitate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii