Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

25 Octombrie - Ziua Armatei Române

• la 76 de ani de la eliberarea Transilvaniei de Nord, Muzeul Brăilei organizează, joi, 22 octombrie, o activitate dedicată Zilei Armatei Române

 

Joi, 22 octombrie, de la ora 11.00, la Secţia „Istorie” a Muzeului Brăilei „Carol I”, cu sediul din Piaţa Traian, nr. 3, sala „Regele Ferdinand şi Regina Maria”, va avea loc o activitate dedicată Zilei Armatei Române, cu tema 76 de ani de la eliberarea Transilvaniei de Nord (25 octombrie 1944 - 25 octombrie 2020).

Activitatea este organizată în colaborare cu Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Brăila, cu participarea elevilor din această unitate de învăţământ şi este coordonată de Viorica Preda - muzeograf, Viorel Stoian - muzeograf şi profesor Emelina Moraru.

Potrivit informaţiilor furnizate de organizatori, participarea la activitate va fi în limita a 50 de locuri, respectând măsurile impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus conform Hotărârii nr. 52 din 12 octombrie 2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite în ordinul ministrului sănătăţii, însemnând mască obligatorie şi distanţă 2 m.
Categorie articol: 

Comentarii