Mergi la conţinutul principal

1.100 lei de la elevii Şcolii Primare «Sf. Maria»

Donaţiile pentru Cristian Filip curg la redacţie. După ce duminică, parohia "Naşterea Maicii Domnului" (Hipodrom) ne-a înmânat 1.500 lei, bani strânşi de la enoriaşi după terminarea slujbei religioase, ieri ne-a călcat pragul sediului sora Angelica Farţadi, directorul Şcolii Primare" Sfânta Maria" (a Congregaţiei Jesu de pe lăngă Biserica Catolică - n.r), din municipiu şi ne-a adus 1.100 lei. Deşi nu sunt mulţi elevi înscrişi la această unitate de învăţământ, prin generozitatea lor, ei au dovedit că au un suflet de 10 ori mai mare. "Dacă Dumnezeu i-a dat viaţă, de viaţă va avea parte! Multă sănătate şi toate gândurile noastre bune se îndreaptă către Cristi", au fost cuvintele directorului şcolii pentru adolescentul model al Brăilei.
Din 16 noiembrie, de când am dat startul campaniei de strângere de fonduri, am reuşit să-l ajutăm pe Cristi, adolescentul model al Brăilei, cu suma de 54.667 lei şi 647 euro, adică 12.866,09 euro, la cursul BNR de luni. Din toată această sumă semnificativă, o parte reprezintă donaţiile făcute de colegii de generaţie ai lui Cristian Filip. La propunerea Consiliului Judeţean al Elevilor, în şcoli a fost demarată acţiunea "#hai la suc!", prin intermediul căreia copiii şi-au donat bănuţii programaţi pentru o ieşire cu prietenii. Până acum, doar de la ei şi dascălii lor s-a strâns suma de 21.095,7 lei.
De precizat că donaţiile care au fost făcute de către şcoli (şi nu numai) în conturile bancare săptămâna trecută şi în cursul zilei de ieri, precum şi cele de azi şi mâine ne vor fi transmise de tatăl lui Cristian probabil miercuri, când va ajunge la redacţie. Nicolae Filip, tatăl lui Cristi, ne-a sunat aseară şi ne-a spus că s-a întors din Turcia. El ne-a explicat că cele două zile de citostatice au fost foarte grele pentru Cristi (apreciază că ar fi fost cele mai grele de până acum), dar că acum băiatul este în recuperare, iar medicii sunt mulţumiţi de felul în care a decurs procedura.
Cristi Filip are nevoie în continuare de ajutorul nostru, al tuturor! De aceea, conturile bancare în care se pot face donaţii vor rămâne deschise:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC, ambele pe numele tatălui adolescentului, Nicolae Filip.
Cei care vor să facă donaţii direct la redacţie se pot prezenta la sediul cotidianului "Obiectiv", din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, programul fiind zilnic, 10.00 - 17.00. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro