Mergi la conţinutul principal
Invitație la film

„Marinarul” rulează la Muzeul Brăilei „Carol I”

• apărut în anul 2021, filmul documentar „The Sailor” poate fi vizionat miercuri, de la ora 12.00, în Sala „Regele Ferdinand I și Regina Maria”

 

Muzeul Brăilei „Carol I” și Asociația Culturală Cinefeel îi invită pe brăileni miercuri, 9 noiembrie 2022, începând cu ora 12.00, la vizionarea filmului documentar „Marinarul” („The Sailor”), care va rula în Sala „Regele Ferdinand și Regina Maria” a Muzeului Brăilei „Carol I” (Piața Traian nr. 3).

Proiecția filmului face parte din proiectul KineDok, implementat de Asociația One World România, cu sprijinul Creative Europe - MEDIA Programme of the European Union, Centrul Național al Cinematografiei.

Date despre film: anul apariției, 2021; durata: 78 min; regia: Lucia Kaššová; producători: Nazarij Klujev; montaj: Roman Kelemen; sunet: Tomáš Bauer, Igor Jedinák; imagine: Martin Jurci; muzica: Martin Turcan. 

Iată și o scurtă prezentare a filmului, potrivit comunicatului trimis de organizatorii evenimentului cultural de la Muzeul Brăilei.

„Care este prețul libertății? Paul Johnson a navigat toată viața în jurul lumii. A iubit, a băut și a trăit nesăbuit, fără să trăiască cu adevărat pe uscat. Acum împlinește 80 de ani. Atât el, cât și vasul său nu mai sunt în posibilitatea să navigheze. Bea un litru de vodcă pe zi și contemplă viața și moartea. Ce se află la capătul unei astfel de călătorii? Este oare singurătatea? Care este relația dintre libertate și egoism? Realizarea unui vis are întotdeauna un sfârșit amar?”.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro