Mergi la conţinutul principal

”O noapte furtunoasă” la Palatul Lyra! Spectacol realizat de șapte adolescenți

* este vorba despre Bianca Manolache, Bogdan Frunză, Irina Băjenică, Andreea Căpățînă, Educard Stan, Daniel Dan și Stelian Andrei Hornea, care împreună formează trupa Art & Act * spectacolul va avea loc sâmbătă, pe 18 noiembrie, de la ora 18.00, iar accesul în sală se face pe baza unei donații minime de 20 lei, bani care vor merge către o cauză umanitară

 

 

 

Ce ziceți de ”O noapte furtunoasă” la Palatul Lyra! Sâmbăta aceasta, de la ora 18.00, la Palatul Culturii Brăilene Lyra (Str. Cojocari nr. 21), puteți vedea piesa scrisă de Ion Luca Caragiale prin ochii trupei Art & Act, un grup de șapte adolescenți pasionați de teatru de la Liceul de Arte și Liceul ”N. Iorga”, care au realizat o super producție. Cine sunt aceștia? În ordinea numerelor de pe tricou:

Bianca Manolache (14 ani) – adolescenta dă viață personajului Veta, iar prin interpretarea sa captivantă și forța emoțională pe care o aduce pe scenă, o să vă impresioneze profund.

Bogdan Frunză (16 ani) - un viitor actor desăvârșit, care, cu grație și carismă remarcabile, îmbracă în această poveste rolul lui Chiriac. Prezența sa pe scenă va fi una memorabilă.

Irina Băjenică (16 ani) - adaugă profunzime și sensibilitate piesei prin personajul Zița. Interpretarea sa plină de emoție și putere scenică vă va captiva în mod sigur.

Andreea Căpățînă (14 ani) - pasionată de actorie și regie, Andreea vine pe scenă cu un suflu nou asupra personajului comic Spiridon și aduce momente de râs și amuzament. De asemenea, adolescenta este și cea care a făcut regia spectacolului.

Eduard Stan (16 ani) – un viitor actor talentat, Eduard dă viață personajului Rică Venturiano. Cu siguranță vă va surprinde prin interpretarea sa de aventurist pe care o aduce pe scenă.

Daniel Dan (17 ani) – acesta îl va interpreta pe Jupân Dumitrache și a pregătit un personaj memorabil.

Stelian Andrei Hornea (17 ani) - va veni pe scena prezentându-ne un personaj deosebit al piesei: Ipingescu.

Tinerii actori nu sunt doar talentați, ci și inimoși, spectacolul ”O noapte furtunoasă” având o cauză umanitară. Concret, accesul la piesă se va face în baza unei donații minime de 20 lei, iar banii adunați vor fi apoi dăruiți unui băiețel care are mare nevoie de sprijin.

”Acești viitori actori talentați în colaborare strânsă cu "regizorul" nostru dedicat Andreea Căpățînă și echipa de producție - Maria Dragimir (decor) și Cristoan Soiu (sunet) și-au dedicat timpul și abilitățile pentru a crea o experiență teatrală remarcabilă pentru voi. Prin intermediul acestei spectaculoase piese de teatru sperăm să vă captăm inimile și să vă convingem să sprijiniți cauza nobilă pe care o susținem. Fiecare aplauze, fiecare colaborare și fiecare donație contează și vor aduce lumină și speranță în viața celor care au nevoie de ajutorul nostru”, transmite trupa Art&Act.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro