Mergi la conţinutul principal

“Tătelu”, în bătălia vieții. Apelul disperat al unui jurnalist

* Gabriel Stoica, "Tătelu", așa cum îl știe toată lumea, a făcut parte mulți ani din echipa redacțională ProTV pentru zona Galați, Brăila și Tulcea * în luna august a anului trecut, chiar după ziua sa de naștere, ”Tătelu” a fost diagnosticat cu cancer de colon * din august și până în prezent jurnalistul și-a epuizat resursele financiare, însă cu ajutorul nostru poate continua lupta cu boala

 

A făcut parte din echipa ProTV pe zona Galați, Brăila și Tulcea încă de la înființare, a fost profesor de Artă Cinematografică la Școala Populară de Artă "Vespasian Lungu", acolo unde timp de aproape trei decenii a format generații de tineri care au dorit să îmbrățișeze tainele informației prin imagini, iar toți cei care l-au cunoscut îi spun ”Tătelu”. Este vorba despre jurnalistul brăilean Gabriel Stoica, care duce în prezent cea mai dură bătălie a vieții. Din nefericire, ”Tătelu” a fost diagnosticat în luna august a anului trecut cu cancer de colon, chiar la două zile după ce împlinise frumoasa vârstă de 62 de ani. În urma analizelor, medicii i-au explicat că a fost depistată o tumoră de 20 cm la intestinul gros și noduli cangerigeni pe intestinul subțire. Din august 2021 jurnalistul se află sub tratament, iar în perioada următoare urmează să facă noi analize, în funcție de rezultatele investigațiilor urmând să fie programată și intervenția chirurgicală, pe care o va face la Brăila.

Cum un rău pare să nu vină niciodată singur, după luni de tratament și de luptă cu boala, Gabriel Stoica și-a epuizat resursele financiare. Iar în perioada următoare sunt programate investigații costisitoare, necesare pentru ca medicii să evalueze stadiul bolii și să decidă următorii pași de tratament. Iar intervenția chirurgicală trebuie făcută cât mai repede.

Așa cum au scris și colegii de la Viața Liberă, speranța că oamenii vor găsi resursele sufletești și materiale să îi întindă o mână de ajutor îl motivează pe ”Tătelu” să lupte, pentru că mai are încă multe de oferit oamenilor pentru care a ”ars”, poate, de prea multe ori, cu prețul propriei sănătăți.

Cei care vor să ajute o pot face printr-o simplă donație în contul deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Gabriel Stoica:

RO97 RZBR 0000 0600 1623 7320

Orice donație, cât de mică, contează enorm!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro