Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Mascații” au răscolit discotecile și barurile

* polițiștii și jandarmii au acționat în locurile de distracție pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență * peste 250 de persoane au fost legitimate

 

 

În weekend, polițiștii au luat la rând locurile de distracție, nu pentru că aveau chef de petrecere, ci pentru a preveni faptele antisociale, în special a celor comise cu violență.

Mai exact, în perioada 13 - 15 iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului, polițiilor orășenești și cei ai secțiilor de poliție rurală arondate, sprijiniți de jandarmi, au acționat atât în municipiu, cât și în localitățile din mediul rural, în zona societăților cu profil discotecă, club, cafe-bar ș.a., pentru menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Pe timpul activităților, au fost verificate 60 de societăți comerciale, legitimate peste 250 de persoane, dintre care 15 au fost controlate corporal sumar, și oprite în trafic 152 de autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 20 de șoferi.

Polițiștii au constatat 57 de contravenții, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de aproape 28.000 lei.

Dintre amenzile aplicate, 30 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 23 conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, și 4 la alte acte normative.
Categorie articol: 

Comentarii