Mergi la conţinutul principal

“Marea dovleceală” la Zoo şi Orăşelul Copiilor

• micuţii au dat startul sărbătorii de Halloween şi au venit în weekend în cele două locaţii pentru a-şi demonstra măiestria la sculptarea dovlecilor • sărbătoarea de Halloween continuă toată săptămâna aceasta, la Zoo şi Orăşelul Copiilor, unde pe cei mici îi aşteaptă multe surprize

 

Costumaţi aşa cum se cuvine, weekendul acesta, copii şi părinţi au răspuns “provocării” lansate de administratorii Grădinii Zoologice şi au venit să petreacă cea mai “însăimântătoare” sărbătoare din an la Zoo.

Cei mici au dat startul distracţiei încă de vineri, aceştia venind să vadă decorul tematic creat de echipa parcului, dar şi nerăbdători să îşi demonstreze măiestria în sculptură. Sute de dovleci au fost pregătiţi să fie “transformaţi” în decoraţiuni de Halloween, copiii lucrând cu entuziasm astfel încât să rezulte cei mai “înfricoşători” bostani. Iar cum tradiţia spune că de Halloween copiii primesc dulciuri, cei mici au fost răsplătiţi cu bomboane şi fructe.

Nu doar copiii din Brăila au fost încântaţi să participle la evenimentul organizat în Parcul Zoo, ci şi pitici şi părinţi din Galaţi, Constanţa sau Slobozia.

Şi în Orăşelul Copiilor petrecerea de Halloween a fost una reuşită, mai ales că vizitatorii pot profita şi de oferta parcului pentru luna noiembrie: sâmbăta şi duminica, 50% reducere din preţ la unul dintre echipamentele din parc, iar în fiecare duminică, primii 100 de copii au intrarea gratuită. În plus, fiind sezon de toamnă, toţi copiii primesc ceai cald.

“Marea Dovleceală” continuă pe tot parcursul acestei săptămâni, iar cum preşcolarii şi elevii din clasele I-IV sunt în vacanţă, pot profita de zilele libere distrându-se de Halloween în cele două locaţii. Iar evenimentele dedicate celor mici nu se opresc aici! În luna decembrie, atât Grădina Zoologică, cât şi în Orăşelul Copiilor vor îmbrăca haine de sărbătoare, iar copii vor avea parte de noi surprize.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro