Mergi la conţinutul principal
Spectacol caritabil marca Lil Motion Dance School

“Hope”: Aproape 2.000 lei pentru Ana Maria Ciutacu şi sute de cadouri pentru copiii nevoiaşi

• în urma evenimentului caritabil susţinut pe 21 decembrie, copiii din comunele Lanurile şi Chiscani, precum şi cei din cartierul Chercea, au primit un dar de Crăciun

 

Şi în acest an, talentaţii dansatori de la Lil Motion Dance School, în frunte cu coregrafa Liliana Stan, au reuşit să aducă speranţă în casele copiilor mai puţin norocoşi, copii care merită şi ei un Crăciun fericit. Aşa cum au anunţat, pe 21 decembrie, grupurile care compun frumoasa familie Lil Motion au organizat spectacol caritabil “Hope”. Sala şcolii de dans situată pe strada Buzăului nr. 9 a fost arhiplină, părinţi, copii şi bunici venind să îi vadă la treaba pe cei care au dus numele Brăilei pe cele mai înalte trepte ale competeţiilor. Dansatorii de la Lil le-au întrecut tuturor aşteptărilor, spectacolul fiind unul de execepţie.

Dar nu a fost doar un spectacol al dansului, ci şi unul al generozităţii. Asta deoarece pe parcursul mai multor zile oamenii au făcut donaţii pentru copiii care au mare nevoie de o bucurie de sărbători. În urma acestui eveniment, sute de cadouri au ajuns la copii din comunele Lanurile şi Chiscani, precum şi la cei din cartierul Chercea din municipiul Brăila.

Pe lângă pachetele pentru copii, Lil Motion a făcut o tradiţie şi din a ajuta cu sume de bani sufletele greu încercate de viaţă. Anul acesta echipa şcolii de dans a dorit să fie alături de Ana Maria Ciutacu, adolescenta de la Liceul de Arte care se luptă să învingă cancerul. Aşa că ei au devenit “îngeri” pentru aceasta şi au donat aproape 2.000 lei.

“Mulţumesc din suflet tuturor care au donat, copiilor pentru spectacolul frumos, cât şi sponsorilor care ne-au fost alături la evenimentul marca LiL! Împreună am reuşit să strângem pentru Ana Maria Ciutacu 1.915 lei şi pachete pentru copii mai puţin norocoşi. Sărbători liniştite şi multă sănătate vă doresc tuturor!”, este mesajul transmis de Liliana Stan.

La fel ca în anii trecuţi, Carrefour a fost sponsorul principal al acestui eveniment caritabil.

Continuă donaţiile la redacţie

“Îngerii” Anei Maria Ciutacu vin în continuare la sediul redacţiei “Obiectiv – Vocea Brăilei” pentru a face donaţii pentru adolescentă. Vineri, doi brăileni cu suflet mare au trecut pragul redacţiei donând 50 lei, respectiv 100 lei. Cei doi i-au urat adolescentei multă sănătate şi putere de a învinge boala.

Şi tot pentru Ana, în timpul Recitalului “Poveşti muzicale de Crăciun”, susţinut de elevii Şcolii de Artă “ArioDante”, sâmbătă, în Sala mare a Teatrului “Maria Filotti” s-au donat 1.603 lei.

Le mulţumim şi noi acestor oameni frumoşi şi îndemnăm cât mai multe persoane să fie alături de acest copil, fie donând prin intermediul paginii de Facebook Togheter for Ana Maria Ciutacu, fie direct la redacţia “Obiectiv”.

Orice sprijin, oricât de mic, e important pentru Ana. Fiţi îngerii ei de Crăciun şi daţi-i puterea pe care atât de mult şi-o doreşte!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro